Sunday, 25 October 2015

Berabuk

confirm..blog ni dah berabuk bersawang bagai. sebab tuan punya blog macam sibukkkk sangat..tapi ada orang yang lagi sibuk bleh gak update blog. yang aku ni, tak berupdate blog nih. dalam kepala hotak banyakkkkk sangat nak di share kan tapi bila jejari runcing ku malaih nak menaip..hai hai bai bai ja la..ni pun dah tak tau nak baca blog mana, baru la rasa nak menaip sikit..banyak benda nak sharing tapi tunggu tunggu la aku naipkan. itupun kalau rajin la..kadang2 nak buka email pun tak sempat..haihhhh sibuk ngalahkan menteri..ooo menteri ada PA.ko ada? takde kan..sebab tu kau tak bleh naip blog..semua buat sendiri..itu semua alasan ja.. cer kau tengok redmummy, elly inwonderland..lagi super busy, sempat ja taip blog..ish , alasan yang banyak..cuba manage masa cantik2 sikit..bleh punya..ok..selamat menaip blog balik yer..tadaaaaa

1 comment:

Kakzakie said...

Yezzz! Kakak tunggu next entri
Walau lama ditinggal bila ianya milik kita sesekali rindu dtg bertandang teringin juga nak menukil sesuatu sebagai titipan kan..

Kakak tunggu tau hihi..