Sunday, 15 December 2013

Togey'sProject

ok...it so fun today becoz mak ain bagitau, mohsin bawa balik projek tadika dia masa mula2 masuk tadika hari tu.4.12.2013. tanaman taugeh.ada tarikh tulis kat situ..ish seronoknya aku rasa.ada projek lagi.aku memang tau depa ada banyak projek akan dilakukan tapi ini yang first.excited la sikitkan..sedang menunggu apa lagi projek yang akan datang.tapi yang pasti this year punya parenting day,ada sains punya projek..apa la aku nak buat ni.mak kau bukan pandai sains pun..adoiiii

inilah eduwis punya stail.integrated learning centre..waiting for mohsin to learn speaking mandarin..excited you knowwwww...

2 comments:

paridah said...

assalam singgah senja.

CikLily Putih said...

comelnya projek taugeh