Tuesday, 10 March 2015

Mana Pi Ni???

last week aku kena pi kusus di PLAK Sg Petani. hmmm time gini la kasut takdak.aku pun pelik, mana la hilang kasut nih. baru ja beli masa program tilawah hari tu..chek dalam almari takdak..chek kat opis pun takdak gak. nak pakai apa pi kusu nih? hmmm kena la pi beli kasut baru. shining lagi kasut tu..kasut lebih menyerlah dari baju dan aku. hahhaha
aku beli kat Giant, Kulim. kedai kasut apa ntah. lupa dah tapi kat kasut tu tulis Seegirl..murah ja kasutnya. cari yang ofer la.gila tak ofer time awal bulan nih. dah la gaji bulan lepas dapat awai..gila..yakye yakye..habis terpakai duit untuk bayar insurans..tak bayar la aku bulan lepas..kehkehkeh..wrong management money..
ok..dah beli baru, tak tau mana pi kasut tu. cari dalam keta pun takdak..gagau bawah kusyen pun takdak..consider tak tau letak kat mana la. dah..lupakan hal tu.. tapikan, aku cari macam mana tak tau la, kalau orang kata cari dengan hidung marah sebab masa anak aku dok main dalam keta, laaa jumpa kasut aku tuh..dok bawah kusyen sebelah driver..ishhh ada rupanya,,ingat kat mana la pi kasut tu..hmmm rugi duit beli kasut baru..dah tengah sengkek nih..nasib laaaa badan..jenuh la nak berjimat cermat time-time camni nih..duit dalam tangan koi kecik..hehehhe

2 comments:

Irfa said...

hahaha, konfem cari ngan hidung
tp mak akak dulu cakap. cari ngan mulut, bising saja2 tp habuk pun tarak

Rai OurKizuna said...

selalu camtu kan.. bila time carik tu la tak jumpa.. hehehe