Saturday, 20 April 2013

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2012

heluuu kawan2..aku nak crita ni..baru2 ni, aku p Putrajaya, nak trima APC 2012..alhamdulillah, berbaloi jugak aku kerja dgn penuh dedikasi tahun lepas..memang la tak harap dapat pun tapi sedikit sebanyak pun aku harap la jugak untuk dapat sebab tahun 2011 tercalon tapi tak sangkut..tahun ni, sapa yg dapat APC jabatan bagi dalam bentuk sijil SSP BSN..hahahah hari aku amik tu, sijil tu baru umur 5 hari..aku kena tunggu lagi  40 hari le sebab tempoh matang 45 hari baru bleh cash out..alahai cam orang bersalin la plak, kena tunggu habis pantang,baru dapat duit..andaiannya begitu ler...aku pi sana tumpang Klinik C n C Karangan..Awai aku sampai sana..sian, aku tak kenal depa sangat tapi tebalkanlah muka wat wat tegur..kan dikatanya sombong plak..nak numpang orang nih..kat sana, aku stay kat Hotel Uptown..betul2 pekan Kajang..dekat dgn spital Kajang..tempat makan pun baaaanyak sangat..so, tak mcam masa aku stay kat KK Hotel..hampeh, apa pun tak ade kat situ..sunyi sepi...lepas je trima, makan, aku terus balik..tak sabar nak balik rumah..ingat kat anak2...heeee