Tuesday, 23 April 2013

Mohsin Is Three


ni le gambar anak lelaki aku yang sulung..dah 3 tahun dah..hobi naik basikal..malam2 pun nak kayuh basikal..dia tak tau gamaknya malam orang dok dalam rumah jer..


kek ni aku beli kat kedai kek Damiral..damiral ni kek dia sedap dan actually yang kat Kulim ni cawangan jer..yang betul punya kat Seberang Jaya dekat Bandar Perda..ada kedai kek dan Damiral Grill..sedap katanya makanan kat situ..ala-ala western gitu..aku tak pernah pi tapi ada la niat nak try makan kat situ..kek ni guna fresh cream..beza la sikit rasanya dari pakai butter cream..kata adik yang juai kek tu la..tapi komen dari mereka-mereka yang makan kek ni..hmmm memang sedap...dah comot dah kek tu sebab mohsin tak sabar..buka kek terus di pi sentuh..dah tak comey...


gambar pun tak berapa cantik..gambar ni sepupu dia Ilya yang amik..monyok sikit muka dia sebab Abah Din dia marah suruh tengok kamera dia tak nak..hahahah kan dah monyok..

1 comment:

Zieyzie Ilisha said...

ini befday dia ke..happy befday tu adik kecik ni erk...huhu...sya pun tinggal di kulim...jemput singgah http://zieyarilanakilisha.blogspot.com/