Wednesday, 7 March 2012

Sapa Suka Bila Bos Takder???

ahakkk..aku paling suka bila bos tak datang opis..tapi itu tak bermakna aku senang2 nak ponteng, nak gi rewang, kuar opis ikut suka..bukan macam tu, yang best bile bos takdak ni kita buat kerja rasa takdak sapa dok perati..yang bestnyer bos aku ni, dia jalan stail seret kasut tau..jadi bila dengar kasut jer dah tau dia mai..hahahah pakat2 ler berlakon le wat kerja..leceh betul bila bos ada..kejap2 pangge, buat tu buat nih..macam dia ni ada teropong plak, monitor je sapa yang tak buat kerja..hahahha...
kalu bos takder, anak buah suka macam orang tua2 kata ler, kucing takder, tikus bleh la lompat tinggi...bila bos ada, semua pakat sembunyi diri..
bos ni ada macam2 peel, cam kita la jugak, tapi aku suka dengan bos baru aku, very the sempoi..kau bayangkan dia tu pengarah tapi kita boleh bersembang melawak..memang best. kalu pengarah yang dulu, jangan ko harap ler..ibarat kata, punyalah dia nak kemas, kalau boleh pergi pasar tani pun suruh pakai tie..yang baru nih, gile sempoi...ada juga bos aku yang skema cam apa ntah..repot kena hantar hari ahad, suruh anak buah mai siapkan hari jumaat..padahal repot tu hantar hari isnin pun boleh, sebab dah masa dateline tu jatuh hari cuti.. bengong betul bos camtu...
hmmm apa lagi aku nak merepek?? yang pasti, hari ni bos aku tak datang..hahhha hepi hepi hepi...

3 comments:

Cik mama said...

memg pun klu boss takder tenag cikit nak buat keja.. tp klu keja yg kna buat tu tak phm klu bos takder pun susan gakkan.. hehehheh

Cik mama said...

memg pun klu boss takder tenag cikit nak buat keja.. tp klu keja yg kna buat tu tak phm klu bos takder pun susan gakkan.. hehehheh

Uncle Jonni said...

hahahaha... mmg best kalau boss takde kan? rasa aman segala-galanya.... huhuhu