Sunday, 30 June 2013

Apa Aku Nak Kata

this is a very true story, happened to me last night. when i was with my children at the kitchen.my son want to have drink, my little daughter crying for milk..suddenly i got a phone call from somebody i don't know..asking me, ni isteri Is ker?aku pun tanya, Is mana?Ismail Abu Bakar..bagitau asben you..jangan kacau isteri orang..nanti lunyai dia..gulp..ada skandal plak laki aku ni..dengan bini orang plak tu..aku pun dengan lajunya dail no laki aku..masa tu suara dah tak bleh control..dia angkat ja phone, aku tanya, dok wat skandal dengan sapa plak nih?chewahhh laki aku bleh jawab dengan slow jer..dengan x-girlfriend dia dulu..ha..kantoi..laki pompuan tu dapat msg depa..hangin le laki dia..aku? tak tau nak kata apa..laki aku tak balik lagi dari Pahang..hmm tak tau la nak kata apa..nak boikot ka, nak bagi pelempang ka, tak tau la..

2 comments:

LYAfrina said...

ermmmmmm...
apa2 pon berbincang elok2..
perkara mcm ni y paling ditakuti dlm khidupan berumah tangga.. lya doakan moga hubungan awk n suami baik2 sahaja.. adakalanya ujian dtg disaat kt bahagia... smoga semuanya berakhir dgn baik ye.. teruskan bdoa padaNya moga rumah tangga sentiasa terpelihara..

AzieFirdaus Kamarudin said...

hope everything gonna be ok sis...byk bersabar k...