Sunday, 8 June 2014

Pameran Di Sekolah Cina

aku dengan kawan-kawan unit aku, boleh kata tiap2 hari Sabtu kena pi kerja. jaga pameran la. hari tu, aku pi la bertugas jaga pameran di SJKC Shang Cheng. ada ramai bekas pelajar sekolah tu yang mai. cuti umum plak kan.


demonstrasi solekan


gerai jualan kamus Besta. aku tengok ramai gak yang beli. 


kawan aku mira yang sedang cuti belajaq pun mai gak 
tolong jaga pameran


gerai jualan persatuan cina nih sebab dia tulis for non muslim only. yang aku nampak ada la juai noodles tapi vegetarian ka apa pun tak tau la.


gerai Klinik Pergigian Merbau Pulas..lengang cam gerai pameran aku gak. 


syarikat vico, nestle dan nutrigen. aku jemput nutrigen mai program aku minggu depan.


persembahan oleh persatuan cina. aku tak la paham apa yang depa nyanyi tapi aku rasa bab kasih sayang nih. gerak gaya depa cam menunjukkan lagu ni berkaitan kasih sayang.


haaa..ni la yang beli. depa juai aksesori 3 rm10.aku rembat rantai tangan 2, rantai 1.ish murah sungguh la. untung mai tang mana tak tau la.
kat program ni yang kami bleh makan, selain minuman cuma satay ja. tu pun aku terkena. ingatkan secucuk 50 kupang. aku tengok depa dok kipas satay cantik ja, aku pun order la 6 cucuk. rupanya secucuk singgit. 50 kupang masuk tabung sekolah,50 kupang dapat kat peniaga. alaaa satay keciknya..isi sikit la cek oiii. adoiii rasa terkena plak aku.


4 comments:

Wak Gelas said...

anak2 wak pon soklah cina gakk.,ahhKs

Daddy Ziyyad said...

minggu depan nanti puas la dpt minum Nutrigen free.hahaha

Rumah Kuning said...

terima kasih singgah rumah kuning.

Rai Ourkizuna said...

cantik lah aksesori tu.. murah pulak tu..