Sunday, 12 May 2013

Alhamdulilah..Orang Belanja

makan tengah hari kemarin kira setel la, sebab kawan aku belanja makan..dulu memang dia pernah kata nak belanja kalau dapat duit claim insuran, so, kemarin dia telah menepati janjinya. kami berempat telah sehati sejiwa memilih untuk makan di Food Court Tesco Kulim..nak makan kat kedai sebelah, ya ampun mahai nak mampuih..cam nak boikot kedai tu pun ada.tapi apakan daya, kadang-kadang terlajak la jugak perginya walaupun harganya aduhai..redha je la..ok..ni makanan yang kami makan kat situ..harga?ok lah..tak la mahai sangat sampai kita lepas beli balik bercerita kat kawan sebab tak percaya.


ni yang aku order nasi goreng paprik daging merah..harga? rm 6.50


 
ni nasi Mira..banyak betui lauk dia amik..RM 7.90


sizzling mi RM 5.20



4 comments:

Irfa said...

hai sarah ;)
tq sbb suka baca blog akak..
malu pulak rasanya..hehe

akak suka sizzling mee tu.paling suka kalau dia letak extra cendawan hitam tu tp selalunya dia letak seketui je..x puas makan.huhu

Shamsiah Abdul Rahman said...

Rezeki jgn ditolak dik..

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy...dh lamer xmam sizzling kt tesco....

QasehnyaRania said...

sizling mee.. :)

suka la tu, ada orang blanje ye ;)