Saturday, 18 May 2013

The Cruises Steak House

haaa seronoknya rasa nak pergi dinner nih. bleh ler rasanya nak hilangkan stress. dah orang jemput pi makan, ok jer la. nak dapat sijil pencapaian lagi..ok la tuh.. bukan senang nak pi dinner nih..kat tempat cam best jer..ok lah, aku confirm ler nak pergi..kat mana tempat tu? kat Penang. nama tempat, The Cruises Steak House..dekat dengan Beach Street..aisey..area Penang ni aku memang fail.kawan aku tu cekap lah jugak tapi tempat ni macam tak berapa nak familiar kat dia.jadi, nak selamat dari sesat sebab majlis nak on pukul 7.30 malam, so, guna la gps.kan senang. sekarangkan semuanya di hujung jari jer..zaman dah berubah, dah canggih manggih sekarang nih.


heheheh kan aku cakap tak familiar tempat nih..kami masuk kot belakang, padahal, pintu masuk depan kat lain..aku snapp je la gambar nih..Logan Heritage Beach Street


ni pintu belakang..ada indoor dan outdoor..betui ke since 1880? konfius aku..dalam dia suram2 jer..nak amik gambar pun cam tak best..hiasan kat dalam memang ler antik..basikal antik, motor antik, semuanya cam old old la..


bergambar kat banting dulu..wajib nak tunjuk kata mai dinner HLA.aku bersama dengan Rin, dia ni cam mentor aku la sebab dia dapat capai cabaran untuk ke Bangkok dan Qindao China..dua tempat dia dapat pi. yang Bangkok tu bleh bawa asben lagi..


aku dan unit manager aku..kawan sekolah aku dari sek rendah..dulu senyap jer. dah join insuran, pandai plak cakap..


ni yang kat pintu masuk depan..


5 comments:

QasehnyaRania said...

as-salam..

mcm best je ni ;)

Wak Gelas™ said...

salam weekend akak tuuu..,

Nieda ramly said...

Akak beli di masjid masa kuliah haji .
Cuba cari kat farmasi .

Liza Razak said...

mesti best dinner kat sana kan..tpt die nampak menarik

Liza Razak said...

mesti best dinner kat sana kan..tpt die nampak menarik