Sunday, 12 May 2013

Dadih Plus Nata De Coco

aku rasa teriiiingin sangat nak makan dadih..aik cam orang ngidam plak..alang-alang dah pi beli barang anak, aku amik le can beli dadih tu..ala dadih segera bukan yang kena campur bahan tu banyak ni bahan ni banyak nih. beli dadih segera perisa strawberi, setin susu cair, sebekas kecik nata de coco..chewah, nak boh gak nata de coco tuh..yang menyebabkan aku nak buat dadih boh nata ni sebab aku ada beli jeli yang ada nata dalam dia tau..beli kat giant..bekas dia kecik jer..sebab plak rasa jeli yang bernata nih..jadi, aku tukarkan la dadih dengan nata plak..kebetulan tak ada apa nak buat, buat je la, boh dlaam peti, bila-bila senang bleh la makan..huihhhh sedap oooo..aku seperti biasa rajin memberi, chewahhh perasan, aku buat dalam 2 3 bekas, satu kat umah, bawa pi pejabat satu, bagi kat mak ain depa satu..setel..banyak-banyak bekas pun buat penuh peti jer kan?


brand Happy Grass ni banyak dijual..kawan aku pun suka pakai brand nih..kat supermarket aku pi tu, susu cair dia punya la kurang ada 2 3 tin jer..ramai orang beli gamaknya..


nata de coco yang telah dimasukkan ke dalam dadih.

hasilnya? aku tak amik gambar pun sebab terlupa..hahahah

2 comments:

Kakzakie said...

Hasilnya dah masuk dalam perut haha...macam mana nak ambil gambar, scan perut bolehlah..:)

QasehnyaRania said...

sedap kan :)

slalu gak buat time buat jamuan raya kat rumah :)