Wednesday, 2 November 2011

Hari Keluarga Jabatan Lakiku...

 ha gbr kat ats tu bag goodie yg husband aku dapat masa family day jabtn dia...aku tak ikut sbb br balik t'ganu..malas la nak p..nak rehat dgn anak plak dah tinggal dia 2-3 hari..kira nak cover balik ler...
best gak jabatan dia wat family day..dapat payung, t-shirt siap tulis nama lagi, aku pun dpt selai..jd ler..warna merah ang ang gitu...

2 comments:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Salam siti
Membalas kunjungan siti ke blog saya
Minat nak tau jana xtra income kan?
Add sya kat FB nanti kita citer lebih lanjut je

rebellion said...

ok la tu dapat beg baru..hehe. lawa gak beg tu, kalo tak nak bagi kat orang dungun ni..ekeke