Sunday, 20 November 2011

Hari Untuk Makan Kenduri...kenyangggg

yuhuuu..hari ni minggu pertama cuti sekolah..and as usual mesti ler banyak jemputan kenduri..aku hari ni pergi makan kenduri 3 tempat..mula2 rumah tn hj zahari, umah dia 3 ekor lembu, jemputan 3 ribu orang..jam 12 tengah hari, time aku pergi, raaaamai sangat orang..peak hour tu..dapat le goodies..hehehe ni yang best nih...

after rumah tuan haji, kami ke kenduri kahwin anak OCPD daerah baling le plak..buatnyer kat ibu pejabat polis daerah yang baru tu.bau cat pun ada lagi uuu..raaaamai org..helo kawan, ni ketua polis daerah tau, mesti ler ramai..kira 1 malaysia, melayu, cina , india, siam suma mai makan kat kenduri nih...heheh ni godies yang kami dapat...

lastly, ke k.ketil, kenduri abang memba kawin..last kenduri hari ni, ikutkan ada 2 lagi jemputan, tapi dah tak larat nak atur dah..cukup ler.yang tak sempat pergi tu, maaf lah yer..perut dah penuh, letih bebeno...

1 comment:

Nurul Aula said...

gegula kat sebelah tuh memang la tampak menarik!
yummeh!