Sunday, 13 November 2011

KeLaS KeK CiKgU LiLy

Coklat Walnut Brownie belum potong

                                              Kek Coklat Macadamia

Kek Green Tea

yuhuuuu aku dah pergi belajar buat kek kat apple one stop centre..aku belajar buat 3 jenis kek..best ooo...kelas ni bermula pada jam 2.00 petang dan tamat pada 6.30 petang..aku belajar wat Chocolate Almond Brownie, Kek Green Tea, Kek Coklat Macadamia..hahaha tercapai hajatku nak belajr buat kek..selepas ni aku akan cari lagi kelas buat kek dan kelas masakan sebab aku nak tambah ilmu, boring ler dok umah tak buat apa..baik aku cari ilmu, nanti kot2 boleh digunakan untuk tambah pendapatan..

1 comment:

Azizah Umairah said...

Wahh ! sedapnya kek tu :)