Tuesday, 10 July 2012

Kasut Baru Aku


hehehehe kasut ni aku beli masa lepas makan kenduri akikah sepupu laki aku..kebetulan dekat tempat tu ada jualan murah the store..less sampai 70%..niat sebenarnya, nak g jumpa kawan lama laki aku, tapi dah pergi tempat tu, takkan tengok jer..kebetulan sandal aku pun dah sezen..dah tercabut satu talinya..memang niatnya nak beli baru tapi nak g cari kat pacific prai jer..alang-alang dah jumpa, rega pun bleh tahan, rembat je la..actually, sale tu kasut tak banyak..sikit je choices yang ada..amik je la..sajer la aku nak kan kelainan, biasa beli kaler hitam jer..ha...amik kau, aku amik kaler merah lak kali nih...tapi dah pesen aku, kasut aku kalu tak rosak, aku takkan tukar yang baru..sebab tu kasut aku ada sepasang jer..aku latu je kasut yang sama pergi mana pun..pergi market pun kasut ni, pasar malam kasut ni, kedai runcit kasut nih..apa2 je la..pergi mahkamah je aku tukar pakai kasut hitam..kena standard la..pergi mahkamah, hitam putih kan..pakai kasut lain kena marah plak..baju pun hitam putih jer..kalu tak, cover dengan kot..aku pernah kena sound dengan jurubahasa sebab pakai baju kaler warna warni..heheheh majistret dia ok, dia yang marah aku..tapi takpe, teguran yang positif...

2 comments:

Irfa said...

konfem kaki jd perhatian//sbb kalernya itu

armouris said...

Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!