Tuesday, 3 July 2012

Blow Off Tekukur


sebelum kengkawan baca cita ni, apa kata, pi cuci mata kat baju cantikkkk ni dulu..



korang pernah tengok benda alah nih?? ni le blow off..laki aku punya la berangan nak beli nih..second hand pun jadi ler nak boh kat keta turbo dia tu..order dari kl..beli kat mudah jer..ala kat kan situ macam2 ada..ko taip je, nak rumah ke, keta ker, baju ker, pendek kata suma ada dijual..aku beli rumah pun tengok kat mudah jer..ye la nak cari ejen, nanti depa caj lagi, tengok je kat internet..kan sekarang zaman IT..
kata laki aku, blow off nih, bunyinya cam tekukur..ntah ler..baru 2 hari pasang kat keta, aku tak perasan pun..ala, aku bukan minat bab keta nih..bagi aku keta standard dah ok..watpa le gi ubah sana ubah sini..tapi, dah minat orangkan, mana la nak sama..lantak le, jangan habiskan duit dah...bagi aku, ni kira membazir, tapi bagi dia, minat..habis camno??jangan kerana minat, poket berlubang dah le..kang susu anak tak terbeli..
kalu yang minat bunyi blow off nih, bleh masuk youtube..ada blowoff bunyi cam itik, bunyi cam jepun bercakap pun ada..laki kau suka masuk situ dengar bunyi..aku??tak yah le, baik aku ngadap blog aku ni, lagi bagus...modal besar kalu bab ubahsuai keta nih..moonroof, sunroof le..kawan aku, keta dia yang diubahsuai buat turbo beru je terbakar bulan lepas..sian, rugi banyak..keta dia memang ubah habis ler..terbakar sebiji..rentung..tak sempat diselamatkan..bukan keta jer, ipad, laptop, handset macam2 ler..depa tu baru balik vacation katanya..kat highway jadi benda tu..tapi yang penting depa semua selamat..keta boleh ganti, nyawa takdak ganti kan??
to the peminat2 keta, berpada-pada berbelanja..jangan jadikan poket anda kosong kerana kereta..

3 comments:

Irfa said...

hai sarah
tak tau psl ni
bab keta mmg fail
tahu isi minyak dan drive je
hehe

mommynana said...

careful.. kt jgn ikutkan sangat kawan2.. depa tukar tu kt pun tukar.. sbb bukan sumer kereta sama specnye... ;)

Miss Etown said...

hi. im aalready follow ur blog. feel free to visit n follow my blog back. thanks :)