Monday, 31 March 2014

Mana Messi?

budak-budak cepat betul pick upnya.aku pun terkejut sapa la yang pi bagitau anak aku mohsin pasai Messi, CR ni.masa makan kfc dia kata, mama,CR  pun makan kfc gak.sama cam abang.bila tengok perlawanan bola dia bleh tanya aku,Messi mana mama?aiseyy ni pertandingan bolasepak Malaysia sayang oii..mana ada Messi dengan CR.banyak duit kelab Malaysia nak amik depa ni main.seminggu je dah berapa ratus ribu kena bayar.tak layak la lagi negara kita nak amik player ni.takpa,anak tempatan kan ada.latih ja la anak Malaysia.cam program mencari Ramli tu.yeahhh support Malaysia team walaupun aku tak berapa minat dan kenai pun player Malaysia sangat.yang kontroversi yang selalu ada crita hot tu kenai la.kehkehkeh

2 comments:

Kakzakie said...

Budak-budak meamng cepat aje tangkap pasal bola ni Sarah. Kakak pulak bab bola jarang ambil tahu..

Rai Ourkizuna said...

saya tengok bola musim piala dunia je.. hahaha