Wednesday, 26 March 2014

Tudung Free

mak mertua aku baru balik bercuti dari Terengganu 25.3.2014 hari tu.banyak gak la dia memborong.kain pasang,of course la dia beli sutera.kan ke Pasar Payang.femes dengan sutera bagai.amik la selai dia pun.baju blouse untuk nak pakai kat rumah.borong sakan.sampai 4 lai mak beli.keropok toksah crita la.dia kan jenis ingat kat adik beradik, anak pinak dia.dah siapa tuq,cu hang yang ni, bang G hang yang ni, bang Din hang yang ni.beli baju kat Mohsin sepasang, ain sepasang.dah cucu tu dok dengan dia, ingat la dia pun sangat sangat.kat cucu lain dia pilih pilih ja beli.kalau beli kat abang, kat adik dia tak beli.duit tak jenuh katanya nak beli kat semua.mau licin fulus kan?mak pun beli la tudung, batu penuh satu tudung.merelip merelap gitu.dia malaih nak beli tapi dah Chik paksa beli, dia pun beli.dah beli segan plak nak pakai.ada satu tudung 2 layer tu, kain nipis,cam orang muda-muda pakai la ni la.kaler cantik tapi sesuai sangat untuk orang muda.laaa dah tu napa amik.tak paayh la amik.buang duit ja, beli tapi malu nak pakai.lastly,dia ofer kat aku,sarah nak tudung tu?aku sebenarnya tak pakai tudung yang jenis awning ni.tapi dah diofer.rembat ja la.heheheh biras aku tak tau mak bagi kat aku tudung tu.aku pun tak bagitau kat biras aku tu.lantak la.dah mak bagi,amik je la.nanti2 la aku pakai..heee dapat tudung free..yey yey yey yey

3 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum sarah...wah best ni..;)

Ibu Lala said...

Wah bestnya cuti cuti nesia ye.

Uni Aqilah said...

memang best shopping kat pasar payang tu.