Wednesday, 4 January 2012

blogwalking???

aku amat suka sangat blogwalking..jalan2 tengok blog orang lain..tinggal mesej dekat shoutmix ke chat box ke..aku punya shout mix takde, tapi takpe nanti aku ganti dengan chatbox..tapi tak buat lagi ler...tinggalkan komen kat artikel korang, tapi tu la, sesetengah tu susah benor nak tinggalkan komen sebab ada open id la, journal pad le, aim le..aku bukan tahu benda tu..jadi aku tak la tinggalkan komen..nanti korang tukar le yang mudah sikit yer..FYI, aku ni bukan reti sangat bab2 blog nih..aku terjebak pun pakai terjah jer...apaapapun aku suka blog kamu semua...more blogwalking after this..promise..heheheh

5 comments:

teratai said...

suka juga bw tp agak terhad masanya time sekolah buka nih!

Hanif said...

jenguk blog best ni...

Hanif said...

jom exchange bloglist ..youin my bloglist..check it out

Hanif blog bloglist

jard said...

terima kasih sudi tinggalkan jejak di blog gua. hehe

cik Lola said...

saya singgah sini
http://loladelova.blogspot.com